HEM KONTAKTA OM ALKUAJATUS BÖCKER  BIBLIOTEK  VERKSAMHET HUR MÅR VI? VIDEO DONERA
 Bibliotek


Alkuajatus erbjuder inga genvägar, eftersom det inte finns några. Alkuajatus erbjuder fungerande vetskap med vars hjälp du hittar svaren inom dig. Det är inte de "högt lärdas" svar som man måste acceptera, tro på eller lära sig, de är dina egna svar och de finns inom dig. Alkuajatus är redskapet till att hitta dem.

Syftet är inte att samla ny vetskap, syftet är att göra nya insikter. Insikter föds när läsaren inom sig hittar det som boken beskriver. Om man läser hastigt för att samla vetskap, får man i själva verket inte det syftade, man får endast material till att skapa en föreställningsverklighet genom att tänka. När man läser lugnt med koncentration och gärna ett flertal gånger, börjar det lästa att fungera och de inre insikterna att väckas. De vaknar inte med att samla vetskap och att tänka.


ALLA UNGDOMARS LIVSBOK -serien
Denna serie passar förutom ungdomar även alla som vill ha en klar inledning och en bra grund till att förstå Alkuajatus. Varför är människan sådan som hon är? Varför är vårt liv som det är? Hur kan vi hitta inre frihet?


Alla undomars livsbok 1
Gratis att läsa Frivillig donation

Hannu:
Alla undomars livsbok
Det äkta Jaget

Utgiven 2013. 1. upplaga. 32 sidor i dokumentet. Storlek 210x210 mm

Börja läsaAlla undomars livsbok 2
Gratis att läsa Frivillig donation

Hannu:
Alla undomars livsbok
Att veta, att tro

Utgiven 2014. 1. upplaga. 37 sidor i dokumentet. Storlek 210x210 mm

Börja läsa

LADDA NER
Studiecirklarna är tillfällen som kan hållas av alla intresserade, och där man observerar såväl den inre som den yttre verkligheten baserat på Alkuajatus ämnen.

Studiecirklarna har utvecklats på de erfarenheter som har fåtts av tidigare studiecirklar, och de är ett fungerande sätt att hitta nya insikter.


Studiecirkeldeltagarens lilla instruktions- och ordbok

Ladda ner gratis Studiecirkelns instruktioner här.

Alkuajatus_Studiecirkelns_instruktionsbok_v4s.pdf
ca. 102 kB
 
 
Lägg till din e-postadress i postlistan, för att få Alkuajatus information om kommande händelser direkt i din e-post.