Kannatusjäsenyys on vastuunottoa

Rahamme vahvistaa sitä, mihin sen laitamme

Alkuajatuksen toiminta on atteellista, ei-kaupallista toimintaa. Tavoite ei ole raha, eikä valta. Tavoite on sisäisesti vapaa maailma. Alkuajatuksen palvelut ja tuotteet tehdään Alkuajatuksen tavoitteiden toteuttamiseksi.

Alkuajatuksen tavoite on maailma, jossa syntyvä lapsi voi sanoa, että tänne on kiva tulla. Maailman tulee muuttua vapaaksi, jotta tuo olisi totta. Vapaa maailma syntyy ainoastaan siitä, että ihmiset vapautuvat sisäisesti. Ei mistään muusta, eikä millään muulla tavalla.

Voidaksemme auttaa ihmisiä saamaan tietoa ja levittää Alkuajatusta, tulee toiminta rahoittaa jollain tavalla tai toiminta on liian vaikeaa tai jopa mahdotonta pitkällä tähtäimellä.

Esimerkiksi kirjojen myymisen toimintaa rahoittava vaikutus on sellainen, että hinnan tulisi olla moninkertainen ja niitä pitäisi myydä monin verroin enemmän, jotta sillä voisi maksaa toiminnan. Se estäisi levitystä ja suuressa osassa maailmaa se olisi voittamaton este levitykselle.

Rahoitamme suurilla summilla joka kuukausi pakolla tai vapaaehtoisesti maailman ajatuksen valtapelin maailmaa. Työmme pitää yllä valtioita, armeijoita, virkakoneistoja, koulutusta, aseteollisuutta, yrityksiä, kirkkoja jne. Työmme siirtyy rahana valtapelin käyttöön välillisesti tai välittömästi. Ilman ihmisten työtä, ei pysy pystyssä valtapeli, eikä mikään sen instituutio. Meidän työmme antaa sille sen energian, millä se on kukoistanut jo tuhansia vuosia.

Mikäli haluamme muutosta maailmaan, on meidän rahoitettava sitä mikä vie kohti vapaata maailmaa ja laitettava energiaamme siihen, mikä saa ihmisten sisäisen vapauden ja vapaan maailman nousuun ja kukoistukseen.

Meille on opetettu arvomaailma, jonka mukaan totuuden tulee olla ilmaista tai ylettömän halpaa, se tulee pitää taloudellisesti heikkona.

Eikö olekin oiva tapa pitää kaikki mikä edistää sisäistä vapautta heikkona ja valtapelin organisaatiot vahvoina?

Arvostammeko vapaata maailmaa ja haluammeko rakentaa jotain, mikä auttaa ihmisten sisäistä vapautta?

Jos arvostamme, silloin olemme halukkaita tekemään työtä ja laittamaan energiaamme sen syntymistä ja kasvua varten.
Copyright (c) Hannu / alkuajatus.org 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.